13 juni 2013

Silja!

Efter några dressyrpass förtjänade Silja verkligen att få komma ut i skogen och sträcka på sig i galoppen. Började med att värma upp i trav och galopp efter en grusväg innan vi red in i skogen och klättrade och galopperade i full fart efter stigar! Jag klättrade mest i trav och efter några gånger kände man på hon att hon blev tröttare. Men så ska det ju vara, man måste ta i för att bygga muskler.

Hemma i stallet igen stretchade jag igenom hela hästen, så nu har jag ont i ryggen, men vad gör man inte för sina djur?! I morgon får hon vila då jag jobbar, är vädret bra blir det kanske en kvällspromenad för att få bort träningsvärken.

Imorgon kommer fler bilder från gårdagens pass! <3

1 kommentar:

Elin o Olle sa...

Sv: Olle älskar o bada så hoppas han kmr gilla denna, han verka tycka om o vara i den utan vatten iaf, får se vad han säger när de e vatten i den ;)

Olle kräver rätt mkt då han e så tramsig o springer hit o ditt, så vi har tränat mkt o de o tränar än idag på att han ska fokusera på de vi tränar o inte allt annat... de e inte de lättaste för honom tyvärr :( men vi har kommit en lååång bit på väg, så hoppas inom 1år att han slutat helt!

men annars e han underar o jobba med han kräver inte speciellt mkt, vi tärnar när vi känner för de o han trivs med de, ibland har vi långa vilo pauser o ibland tränar vi massor i perioder osv, så dem behöver inte tränas massor massor varje dag :) de e bra desutom om man lär hunden att kunna ta de lugnt emellanåt oxå :)
sen e han väldigt lätt lärd, han älskar ex trick träning/freestyle så lära honom tricks e väldigt enkelt :)
men lydnad e han inget stort fan av så dem momenten har tagit längre tid o han har fortfarande inge bra fotgående, men ja har börla lagt ner hoppet om lydnaden o satsa på de vi båda älskar ist :)

men de e en ras ja kan rekomendera som första hund om man vet vad hunden kräver o att man e villig o träna :) vill man bara ha en hund som ligger på soffan bör man inte skaffa tollare ;) men till dig tror ja verkligen en tollare skulle passa :) (du verkar iaf träna bella o så)