11 mars 2013

Människans bästa vän!

I helgen har Bella betett sig konstigt, hon har kastat sig ner och tvättat sig, som om hon skulle dö om hon inte gjort det.. Hon tvättar sig bra i vanliga fall men nu har hon varit extrem. Och hon har varit gnällig, än fast vi motionerat och lekt i flera timmar så har hon ändå bara gnällt.. Tack och lov fick det sin förklaring i morse, fast jag haft mina små aningar om det med. Hon har börjat löpa igen! Andra gången hon löper och exakt 6 månader efter första löpet, duktig tjej! Det blir lätt för matte att komma ihåg om hon ska vara så på pricken!

Nu på lördag är det även årets första utställning, en inofficiell. Hon håller ju på att tappa underull nu så ska egentligen inte ställa ut henne, men det är klubben vi tränar på så då måste man ju vara med! Det är ju bra träning för båda mig och Bella.

Min bästa vän! <3

1 kommentar:

Elisabet Höglund sa...

Så gör Holly också :) Hon brukar springa och helt plötsligt verkligen slänger hon sig ner på rygg och rullar sedan springer hon till ett annat ställe och gör det likadant ibland så lägger hon ned huvudet också går hon med bakbenen och drar sig framåt i snön, skit roligt att se ju :D