14 oktober 2012

Hanna Widerstedt!

Någon som följt Hanna Widerstedt? Jag har följt hon i princip dagligen, (har för mycket fritid) sedan hon började blogga, såg big brother och fortsatte sedan läsa hennes blogg. Är det inte sjukt kul att läsa en blogg till en människa som är lite småknäpp, står för vad hon tycker än om det är hur knäppt som helst, lägger upp outfits som inte ens ser bra ut ibland.. Haha ja och ännu mer.

Tänk att allt bara var en roll, fast man har undrat många gånger, men hon höll ju på så länge! Men nu har hon ju gått ut och sagt att allt bara var en bluff, allt var påhittat. Den blonda rosa tjejen är egentligen en svart hårig tjej som inte gillar rosa ens. Fast vem vet... Men vart jag vill komma med det här är att hon blivit känd, rik på det vet jag inte, men hon tjänade nog bra mycket pengar under tiden och kan nog fortsätta göra det!

Tänk om man själv ska hitta på något, spela dum är inte svårt? ;)
Sitta och hitta på inlägg, visa grejer man inte ens äger för massa pengar osv. Fast nu kommer det nog vara svårt när widerstedt precis slutat, undrar hur många som kommer köra på samma sätt som hon den närmsta tiden!



Inga kommentarer: