30 september 2012

Bella är sjuk..

Hon har uvi=urinvägsinfektion... På torsdag när jag gick med hon på kvällspromenad började hon kissa varannan meter, det slutade med att hon pep och visade att det gjorde ont att kissa. Ringde vet på fredag morgon och fick tid senare samma dag, hon gjorde ett ultraljud och hon hade en liten uvi.. :(

Hon mådde sedan piss resten av fredag, vi for till Norge och hoppades på att hon skulle bli bättre, och riktigt sent på kvällen kissade hon och bajsade hon, ( hon hade så ont att hon höll sig hela dagen) stackarns liten!
Hon kunde knappt gå för hon höll sig hela dagen... Det är inte kul att se sin hund må dåligt kan jag lova!!

Sen fick hon äntligen i sig mat och började dricka vatten igen! Hela den natten skulle hon ut nu och då och fram på morgonen kräktes hon, sen har hon varit bra!

Så skönt att det är över, nu kommer hon få c-vitamin nästintill dagligen för att inte få detta igen! Än hur god hennes levermedicin är så vill jag ha en frisk och glad hund!

Bella kan i vanliga fall inte ens sitta still när hennes bästa hund kompis är här, men på fredagen när dem var förbi hade hon bara rest sig och gått något steg och lagt sig igen, då har hon riktigt ont! :(

Bella i helgen!
Fler bilder kommer i morgon.

Inga kommentarer: